fbpx

Bliv partner og få en ekstraindtægt eller et nyt job

- hvor der ikke er et loft på din indkomst!

Uanset hvad du laver idag, har du gode karrieremuligheder hos mig.

Du kommer til at sælge et fantastisk produkt, som kunderne kan lide.

ENERGETIX magnetsmykker er så populære, fordi de både er utrolig elegante og fordi de kan være med til at give folk et større velvære.

Når dine kunder opdager, at magnetsmykker fra ENERGETIX  kan købes for få penge, vil du hurtigt opleve, at du har en karriere med endeløse muligheder foran dig.

 

Sådan fungerer det

ENERGETIX magnetsmykker markedsføres gennem uafhængige forhandlere i hele verden.

Når du bliver forhandler, vil dine kunder modtager smykkerne direkte fra dig.

Kollektionen af eksklusive smykker findes i mange prisklasser, så alle kan være med og det bliver dermed endnu nemmere for dig at sælge.

Hvert år fornys kollektionen og den bliver modtaget af millioner af begejstrede kunder verden over.

Magnetenergi er et ekstra stærkt argument på det voksende wellness-marked.

Dine muligheder er utrolig gode – lige fra at du vil sælge magnetsmykker på deltid til du får fat i flere sælgere og pludselig har en stor blomstrende forretning.

De muligheder er helt typiske for Network Marketing, som er en forretningsform, der har været fast forankret i mange år parallelt med den traditionelle detailhandel og postordresalg.

 

Sådan starter du op

Når du har besluttet dig for at tjene flere penge, som uafhængig ENERGETIX-forhandler, bliver du lært op af en erfaren forhandler. Og du tjener penge imens du lærer.

ENERGETIX har udviklet et omfattende professionelt salgsmateriale til dig, som du kan benytte, når du taler med kunder. Dit vigtigste redskab er det eksklusive hovedkatalog, som udkommer hvert år og præsenterer hele kollektionen.

Du modtager intensiv støtte gennem vores online Management-system, som er gratis og meget enkelt i brug. Med management-systemet får du al den information, som er nødvendig i dit arbejde som uafhængig forhandler.

Jeannette Dreyer
JD Smykker